Notice: Function WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/deb133380/domains/raakbaar.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5835

Fuck it!

8 September 2020

Een week geleden keek ik in de ogen van de meest sexy man op aarde! Wauw, ik smolt. Mijn vriend kwam terug van een weekend waarin hij even helemaal tijd voor zichzelf nam; hij volgde een module ‘Belichaam je sekspower’ van Mathijs Bos en een zweethut ceremonie bij EagleLodges. In hoge vibratie kwam hij thuis, zijn ogen stonden wagen wijd open. Rauw, puur, open!

Vol levendige expressie vertelde hij bij thuiskomst zijn ervaringen. Hij verkondigde in intens contact te zijn geweest met zichzelf, maar ook met anderen. Hoewel hij dus ook nieuwe vrouwen had ontmoet, werd ik ditmaal niet geraakt. Of nou ja, ik werd zéker geraakt. Maar niet uit jaloezie. Hij raakte mijn verlangens aan. Mijn verlangen naar zijn energie. Pff, zijn heldere blik in zijn ogen. Ik kon nergens anders meer naar kijken. Hij bracht ons de volgende dagen naar een dieper niveau van intimiteit.

Maar na een week dartelen op de boerderij van mijn schoonouders vond ik mijzelf niet meer zo aantrekkelijk en stapte ik beetje bij beetje meer uit de verbinding. In kleding vol verf spetters, omringd met de doordringende walm van de koeienschuur en het snoepen van alles wat maar los en vast zat in het winkeltje bij de camping (sorry schoonouders, en buik), vond ik dat het nu ook tijd werd dat ik wat meer in mijn vrouwen energie ging stappen.

En zo zat ik gister tijdens mijn wekelijkse Huddle na te denken. Waar loop ik in vast en wat is mijn volgende stap? Hmm. Ik wil eigenlijk mijn prioriteit leggen bij de cursus ‘Systemisch werken in de natuur’ bij Jawi Light Your Life die morgen van start gaat, maar ook op het weekend weg met mijn familie. Maar mijn To Do list werd alsmaar langer. Ik had bedacht dat ik nog even mijn uitgedroogde mascara wilde vervangen, mijn huid wilde voorzien van een nieuwe warme gloed onder de zonnebank, mijn haren wilden oplichten bij de kapper en nieuwe kleding wilde halen waarin ik zal gaan stralen. Wanneer zou ik naar de stad kunnen? O, ik kan tussendoor nog wel even langs de Hema bij de supermarkt. Hm, die dagcrème moet ik toch in het centrum halen. Ja, maar ik wil die middag vrij houden om een boek te lezen ter voorbereiding van de cursus. Poeh, poeh wat een dilemma’s speelden zich af in mijn hoofd.

En dan, laat op de avond krijg ik zo’n ingeving. Ik wil vrouwelijkheid uitstralen, mijn energie. Via de buitenkant? Huh, serieus? Er is maar één manier om echt impact te maken aan de buitenkant. Dat heeft mijn vriend laten zien. Het gaat om de ogen. De pure sprankeling in de ogen. Voorafgaand aan het weekend van mijn vriend, werd hem aangeraden om de juiste keuzes te maken om al op een hogere vibratie te komen. Geen onhandige, ongezonde en destructieve keuzes die je energie verlagen. Hij dronk geen alcohol, at geen suiker en ejaculeerde niet (aan te raden mannen! En daarmee ook voor de partners 😉). En ik dacht dat ik het wel zou kunnen bereiken met geld uitgeven aan mijn uiterlijk? Ik besluit mijn To Do list uit te breiden, met mediteren, ademhalingsoefeningen, meer groentes eten en een lesje zenboksen. Al het overige verplaats ik naar mijn Fuck It List. En wie weet, stralen mijn ogen deze week wel dermate, dat ‘Fuck It’ ineens een hele andere betekenis krijgt voor mijn vriend en mij…..😉

SHARE THIS STORY
×

Stel hier je vraag

× Stel hier je vraag