Notice: Function WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/deb133380/domains/raakbaar.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5835

Weerstand maakt weerbaar

ERVAAR DE WEERSTAND VAN KOU

Er is al veel gezegd en geschreven over de gezondheidsvoordelen van koudetraining. De kunst zit niet zo zeer in het weten, de kunst zit in het doén en ervaren.

Bij de ijsbad ervaring richt ik mij dan ook voornamelijk op de mentale weerstand die het vaak met zich mee brengt. De kou symboliseert de weerstand die we ook in het dagelijkse leven regelmatig tegenkomen. Een weerstand, een trigger, die ons vaak in een staat van overlevingsgedrag brengt. Waar we in deze situaties gaan vechten, vluchten of bevriezen, help ik je terug te komen naar het NU. Een ijsbad is een mooie oefening om de dingen in het leven te ondergaan en te verzachten met dat wat er is.

Wat komt er bij jou omhoog als je jezelf uitdaagt en in de prikkels van kou terecht komt?

Gun je jezelf deze diepgaande ervaring? Neem dan contact op voor een afspraak.

Wat laat een ijsbad jou zien?

Investering:

Individuele ijsbad

Omschrijving

Wil je het ijsbad ervaren? Wees welkom op de prachtige locatie van de Beekse Hoeve in Otterlo. Afhankelijk van het weer vindt het plaats in de bloementuin of in de (met houtkachel verwarmde) safari-tent.

Prijs

€45,- incl. btw

Neem contact op

Waarin raakt een ijsbad?

Lees hier ervaringen

×

Stel hier je vraag

× Stel hier je vraag