Notice: Function WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/deb133380/domains/raakbaar.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5835

Het mooiste werk dat er is

Het gaat echter niet om hoe ik mijn werk ervaar. Het gaat om de ervaring van jou.

Lees hieronder de zachte, rake woorden van zij die je voor zijn gegaan

Rake woorden

ik heb Jet leren kennen als een integere opsteller die met veel aandacht de opstellingen en systemische oefeningen begeleidt. Ze weet met haar zachte en duidelijke stijl mensen naar hun gevoel te brengen en daarbij veilig aanwezig te zijn. Dat is precies wat mensen in hun grootsheid zet en in beweging brengt. Ze is een prachtig mens met levenservaring en een groot hart.

- Jawi Bakker

Debbie

Aniek

Frisse buitenlucht, geen eindeloos gepraat heen en weer, wat een verademing! Intuïtief stelde Jet treffende vragen waardoor het mij duidelijk werd waar het me werkelijk om ging. Bijzonder om te ervaren hoe de verschillende elementen in de natuur mijn issue tot leven brachten en tot heldere inzichten hebben geleid. Erg fijn dat Jet me uitnodigde om ook letterlijk stappen te zetten in de omgeving. De bewegingsvrijheid en intense ruimte die ik op dat moment voelde, kan ik zo weer oproepen, heerlijk! Inlevend, liefdevol en bemoedigend, dát is Jet.

De manier waarop Henriëtte je begeleidt tijdens een opstelling is bijna magisch, niets moet, alles mag. Je ontspant en gaat dan op een hele fijne en rustige manier aan het werk. Het geeft je inzichten en alles gaat op basis van je gevoel. Het is soms in een druk leven moeilijk voor mij om bij mijn gevoel te komen, maar op deze manier was het heel natuurlijk en makkelijk. Het heeft mij geweldige handvatten gegeven om mijn relatie als vrouw weer in balans te krijgen en een boost te geven. Ook kreeg ik inzichten hoe ik mijn leven als moeder vervul en dat ik daar heel trots op mag zijn. Vertrouw op je gevoel en volg je hart, want dat klopt.

Stephanie

Soms heb je van die momenten dat je je ergens op kunt verheugen en tegelijkertijd iets enorm spannend vindt. Dit had ik vooraf bij deze opstelling.

Vanaf het moment dat ik Jet zag voelde ik mij bij haar op mijn gemak. Het is fijn om te voelen hoeveel rust Jet uitstraalt. We wandelden lekker in de natuur en als vanzelf liepen we naar een fijne, rustige plek waar we besloten een opstelling te houden.

Tijdens de opstelling zijn de belangrijkste thema's in mijn leven aan bod gekomen en heb ik met behulp van Jet een aantal dingen helder gekregen. Ik genoot van de rust, de tijd, de vragen, de acceptatie, het begrip, de warmte en de liefde van Jet.

Ik ben Jet erg dankbaar dat ze mij weer heeft laten voelen hoe het is om dichtbij mezelf te staan.

Masha Danki!

Kate

Bram

Jet zorgt ervoor dat ik me veilig voel om te delen, open te zijn over mijn intenties. Door middel van vragen stellen, oefeningen doen en veel ruimte en stilte laten kom ik tot inzichten over mezelf of situaties waar ik normaal gesproken aan voorbij ga. Zonder me in een richting te willen wijzen laat ze me zelf het pad vinden.

Opeens sta je midden in de beeldschone natuur volledig in verbinding met jezelf. Ik krijg een opdracht die mij laat voelen en door de juiste vragen te stellen werpt Jet nieuwe perspectieven op die mij inzicht geven in wie ik ben. Stap voor stap wordt het helderder wat de natuur mij te vertellen heeft. En dat is meer dan je denkt...

Bedankt lieve Jet

ANONIEM

Ik heb de opstelling met Jet als uiterst prettig ervaren. Ze stelt de juiste vragen op het juiste moment en dat op een ongelooflijk fijne en vertrouwde manier.

De finesse waarmee ze te werk gaat is indrukwekkend en op een zeer fijngevoelige manier wordt je intentie voelbaar gemaakt.

De opstelling heeft mij bewust gemaakt dat ik niet altijd alles vanuit "strijd" hoeft te doen. Door alleen al mijn gezicht zachter te maken, wordt mijn hele houding zachter waardoor ik meer flow ervaar.

IK HEB MIJN SESSIE IN DE NATUUR MET JET HEEL FIJN GEVONDEN. DE REDEN WAS, DAT IK WILDE VOELEN OF IK EEN BELANGRIJKE STAP IN MIJN LEVEN MOEST NEMEN. JET HEEFT MIJ GEHOLPEN OM BLOKKADES WAARDOOR IK DIE BESLISSING MOEILIJK VOND, WEG TE NEMEN. TERUG TE GAAN NAAR DE BASIS: WAT ZEGT JE HART? IK RAAD IEDEREEN DIE SOMS TE VEEL IN ZIJN HOOFD ZIT AAN, OM MET JET TE ONDERZOEKEN OF JE HOOFD OP DEZELFDE LIJN ZIT ALS JE HART. HEEL WAARDEVOL, OOK NA DE SESSIE! IK VOEL MIJ NU VEEL RUSTIGER IN MIJN KEUZES.

- Marit

Wat wil jij ervaren?

Ontdek wat je tegenhoudt en maak de beweging opweg naar jouw verlangen

Plan een afspraak

×

Stel hier je vraag

× Stel hier je vraag