Notice: Function WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/deb133380/domains/raakbaar.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5835

Het onzichtbare zichtbaar maken

KRIJG HIERONDER ZICHT OP SYSTEMISCHE COACHING

Tijdens een systemisch coachingssessie gaan we aan de slag met (familie)opstellingen, systemische oefeningen en/of lichaamswerk.

Helder wordt waarin je bewust of onbewust wordt geraakt. Wat speelt er op dit moment? Wat is hierin de (ver)binding met het systeem waar je deel vanuit maakt? En op welke manier kan je hier anders in bewegen?

Je gaat op een diep niveau voelen hoe je vraagstuk zich verhoudt tot je familiesysteem. Vaak op een niveau waar je met je ratio niet bij kunt.

Hier vanuit zijn er interventies mogelijk, om de belastende dynamieken te overstijgen. Er dienen oplossingsrichtingen aan en als ‘vanzelf’ wordt duidelijk hoe je anders kunt bewegen.

Het werken in de natuur heeft als vanzelf een toegevoegde waarde. De natuur laat ons verbinden en gronden met onszelf en de omgeving, waardoor we kunnen vertragen, voelen en vanuit een nieuw perspectief kunnen waarnemen. Ook maken we gebruik van alles wat er in de natuur aanwezig is, een boom, zand of het water kan als representant dienen en ondersteunend zijn aan je proces.

We staan niet op onszelf

Investering:

Individuele coaching in de natuur

Omschrijving

We spreken af op een rustige plek in de natuur rondom Arnhem. Een sessie duurt anderhalf tot twee uur.

Prijs

€110,- incl. btw

Neem contact op

3x Individuele coaching in de natuur

Omschrijving

De sessies kunnen in een tijdsbestek van 6 maand ingepland worden.

Prijs

€300,- incl. btw

Neem contact op

Het proces

VERTRAAG

We werken in de natuur. Dé plek waar we thuishoren en tot rust komen. We vertragen onze voetstappen, zetten onze zintuigen op scherp eerst naar buiten en dan naar binnen. We gaan luisteren naar het lichaam; het lichaam vertelt alles.

01

OORDEEL VRIJ ZIEN / VOELEN

Bij het vertragen komt er een nieuwe wijsheid naar boven, anders dan de verhalen die we onszelf continu vertellen. Er wordt gevoeld in het lijf en dán weet je het. Het onzichtbare wordt zichtbaar gemaakt. Hoe is het op deze plek? Wat gebeurd er bij je op deze plek? Er zit een intentie, een verlangen onder. Je begint te begrijpen waarom je doet wat je doet, voelt wat je voelt en zegt wat je zegt. Zonder oordeel leer je jezelf beter kennen.

02

BEWEGING

Vanuit deze bewust- zijn wordt er een beweging gemaakt voor een betere verbinding met jezelf als de ander. In de beweging, daar zit de groei. In het veld maken we kleine bewegingen van het heffen van je hoofd het tot het lopen naar een andere plek. De beweging helpt jou om in het hier en nu de situatie anders te doorvoelen en te doorzien. Diezelfde beweging wordt vervolgens ook in je geheugen opgeslagen en kan als een positief, helpende ervaring worden meegenomen in nieuwe soortgelijke situaties.

03

FAQ

Wat is systemisch werk?

Wat is een systemische opstelling in de natuur?

Bert Hellinger ontwikkelde het systemisch denken, met de gedachtegoed dat iedereen zijn unieke plek heeft binnen een systeem. We staan niet op onszelf, maar bewegen voortdurend binnen diverse systemen, denk hierbij aan de maatschappij, de sportvereniging, werk en bovenal je familiesysteem. Het gedachtegoed bij systemisch werken is dat onze (on)bewuste overtuigingen, patronen en gedragingen voortkomen uit de systemen waarin we zijn opgegroeid. Door systemisch te kijken naar jezelf, krijg je inzicht in jouw plek in het systeem.

Tijdens een systemische opstelling wordt zichtbaar en voelbaar hoe jij je verhoudt tot je vraag of probleem. Het laat je zien waarin je geraakt wordt en wat hierin de (on)bewuste verbinding is met jouw systeem; zowel uit het heden als verleden. Bert Hellinger ontwikkelde vanuit zijn gedachtegoed opstellingen, waarbij het systeem letterlijk wordt neergezet en representanten leden van het systeem voorstellen.

Raakbaar maakt gebruik van alles wat er in de natuur te vinden is, een boom, zand of het water kan als representant dienen. In de rust van de natuur bootsen we een veilige setting na om nieuwe gedachtes, gevoelens en gedrag aan te leren.

Waar en wanneer vindt een systemische opstelling in de natuur plaats?

Voor wie is een systemische opstelling in de natuur geschikt?

De opstelling vindt plaats in en rondom de natuur van Arnhem. In overleg spreken we een locatie af, rekening houdend met jouw vervoersmogelijkheden. Vandaaruit lopen we verder de natuur in.

Een opstelling kan gedurende het hele jaar plaatsvinden. Bij enkele uitzonderlijke weersomstandigheden kan uit veiligheidsoverwegingen de afspraak verzet worden.

Raakbaar richt zich jou. Want ieder van ons wordt geraakt. Wil jij zicht krijgen op wat je raakt in de relatie met jezelf als je liefdes- en familierelaties? Dan is een opstelling in de natuur geschikt! Op deze manier wil Raakbaar bijdragen aan liefdevolle en warme verbindingen, voor nu én volgende generaties.

'IK BEN GOED ZOALS IK BEN EN HET MAG AF EN TOE PIJN DOEN WAT ER NOG ZIT VANUIT VROEGER '

'Er is meer rust thuis, we zijn weer in balans, onze relatie is weer fijn en we begrijpen elkaar beter. We stonden een tijdje ver van elkaar en tegenover elkaar, nu staan we weer naast elkaar.'

×

Stel hier je vraag

× Stel hier je vraag