Hero

Wees welkom

Boek hier jouw familieopstelling

Hoe werkt de aanmelding?

Inschrijven

Om deel te nemen aan de Workshop Familieopstellingen op de datum van jouw keuze, vul je het onderstaande formulier in. Voor aanmelding van systemische coaching plannen we op een later moment samen een geschikte datum in.

Bevestiging:

Na je aanmelding ontvang je een bevestigingsmail. Houd er rekening mee dat je plek pas definitief gereserveerd is nadat de betaling is voldaan. Voorafgaand aan de workshop ontvang je een mail met alle benodigde informatie.

Eerst kennismaken?

Roept een familieopstelling je, maar merk je nog enige voorzichtigheid in jezelf op? Mogelijk heb je een (persoonlijke) vraag of de behoefte om kennis met mij te maken. Schroom niet om naar mij uit te reiken. In een kosteloos gesprek van max. een half uur kijken we samen wat je nodig hebt, zodat jij de keuze voor jezelf kan maken.

Ik kijk ernaar uit je (weer) te ontmoeten!

Agenda

Dit zijn de komende sessies die ik geven ga.

Momenteel geef ik geen sessies.

Rake woorden

Zeker gaan ervaren!! Je bent áltijd op het juiste moment, met de juiste mensen in de groep aanwezig. En het brengt zó veel inzichten voor jezelf.

- Chantal

Het was een hele fijne dag. Veilig, met warme en lieve mensen. Jet is een heel kundige begeleider en leidde de dag met heel veel compassie, helderheid en duidelijkheid. Zeker een aanrader!

- Nathalie

Ik was niet bekend met familieopstellingen, maar Jet heeft ons, zowel de vraagstellers als de representanten erg goed begeleid. Het heeft indruk op mij gemaakt hoe voelbaar de sfeer van de persoon is die je representeert! Ik merk dat ik van alle opstellingen wel iets heb meegenomen waardoor ik nu anders tegen bepaalde gebeurtenissen aankijk, omdat er toch een aantal gebeurtenissen ook in mijn eigen familie hebben plaats gevonden. Het was een fantastische avond met veel emoties en een hele mooie energie. Het was voor mij een eer om hier bij aanwezig te mogen zijn.

- Sander

Ik heb een familie opstelling gedaan bij Jet, en deze heeft me helder inzicht heeft gegeven in de relatie met mijn moeder, alsmede de route om uit een vervelende dynamiek te stappen, in 1 enkele sessie. Veel effectiever dan therapie :). Ik ervaar Jet als een enorm zuivere energie, waardoor alles naar de oppervlakte kan komen. Ik heb best wel wat self work gedaan, en voor mij is Jet echt een topper. Ik heb me meteen weer opgegeven voor de volgende.

- Sylvie