Hero

Ontdek de impact van je familiesysteem op je huidige leven


Jouw familieopstelling, jouw innerlijke schoonmaak

Word vrij van belemmeringen uit het verleden met een krachtige en effectieve methode: een familieopstelling.

Je wordt telkens op een pijnlijke manier geraakt. Je probeert het met je hoofd te begrijpen, maar soms is er een innerlijke beweging nodig die je niet met je verstand of wilskracht kunt bereiken. Jouw geraaktheid blijft in deze of in een andere vorm terugkeren, tot jij in de onderstroom aangekeken en doorvoeld hebt waar het wérkelijk verband mee houdt.

Een familieopstelling werkt op deze onderlaag en laat jou snel en zonder veel woorden de kern zien waarin jij wordt geraakt.

Tijdens de Workshop Familieopstellingen werken we in een veilige, intieme setting met een groep van vraagstellers en representanten. De representanten vertegenwoordigen leden van jouw familiesysteem. Door de representanten fysiek op te stellen in de ruimte, ontstaat een levendig beeld van de onderlinge relaties tussen jou en je familieleden. Zo krijg je diepgaand inzicht in jouw familiedynamiek en de impact ervan op je huidige leven.

Door in de diepte te voelen en zien wat er speelt, kan er ín jou een helende beweging ontstaan. Belastende patronen schonen op en je kan weer met helderheid goed voor jezelf zorgen.

Wees welkom en laat je raken door een familieopstelling.

Een familieopstelling is:

Diepgaand

Een familieopstelling kan je diep raken. Het erkennen en doorvoelen van onverwerkte emoties en oude patronen kan een diepgaand effect hebben op zowel jou, als de generaties voor en na jou.

Aards

Een vader, moeder en voorouders hebben we allemaal. Een familieopstelling is aards omdat je duidelijk ziet en voelt hoe jij en je familieleden met elkaar verbonden zijn.

Wonderlijk

Tijdens de workshop werken we niet met je echte familieleden, maar met representanten. Het is verbazingwekkend hoe deze representanten zonder enige voorkennis, door hun gevoelens, positie en bewegingen informatie geven over jouw familieleden.

Jouw raakbare vraag

Jouw raakbare vraag kan betrekking hebben op verschillende aspecten van jouw leven. Juist ook bij vraagstukken die op het eerste gezicht geen directe relatie lijken te hebben met je familiesysteem.

Jouw vraag hoeft niet duidelijk geformuleerd te zijn. Twijfel je of jouw vraag geschikt is? Neem gerust contact met mij op.

 Enkele voorbeelden:

 • Hoe kan ik beter omgaan met mijn familiebanden die soms zo ingewikkeld zijn?
 • Waarom loop ik steeds tegen dezelfde problemen aan in mijn liefdesrelaties?
 • Waarom voel ik me zo vastzitten in mijn werk? Waarom vind ik geen voldoening in wat ik doe?
 • Hoe kan ik omgaan met het verlies van een dierbare of een miskraam?
 • Waarom vind ik het zo moeilijk om mijn grenzen aan te geven en voor mezelf op te komen?
 • Wie ben ik eigenlijk echt? Los van de verwachtingen van anderen en de druk van de maatschappij?
 • Hoe kan ik mezelf volledig accepteren en trouw blijven aan wie ik werkelijk ben?
 • Waarom heb ik moeite met het thema geld en ervaar ik geen overvloed?
 • Waarom heb ik te maken met deze chronische ziekte of verslaving? Wat is de diepere betekenis ervan?
 • Wat ligt er onder het gedrag van mijn kind? Waarin word ik gespiegeld?

Over de workshop

De workshop vindt plaats in een prachtig oud schoolgebouw in Rozendaal (Gelderland), vlakbij Arnhem. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. In de pauze kan je heerlijk een rondje lopen langs de kastelen, beekjes en door de bossen.

De groepen zijn klein, minstens 6 en maximaal 12 personen, zodat er voldoende ruimte is voor je persoonlijke proces.

Koffie, thee en lekkers zijn inbegrepen, maar de lunch niet.

Familieopstellingen variëren in tijd, daarom kan de duur van de workshop iets korter of langer uitpakken dan de aangegeven tijd.

Wat levert een familieopstelling jou op?

Elke opstelling en innerlijke schoonmaak is uniek.

De een stapt opgelucht en helder uit de opstelling, de ander wordt geconfronteerd met de rauwe realiteit.

En heel eerlijk? Ik weet niet wat een familieopstelling jou gaat brengen. Wat ik wel weet is dat er een proces op gang wordt gebracht in iets waarin jij bent vastgelopen. Door de inzichten die je opdoet, kan er een verandering in jou ontstaan, waardoor ook jouw buitenwereld verandert.

Die nieuwe beweging kan zowel fijn als pijnlijk zijn. Mogelijk merk je dat je meer in verbinding staat met je zelf. Of dat je fysieke klachten verdwijnen. Maar het kan ook zijn dat je ontdekt dat je huidige baan of partner niet meer bij je past.

Hoe het ook uitpakt, je zal merken dat je vanuit een vastgelopen situatie weer meer ruimte ervaart om met heldere ogen jouw eigen leven te leven.

Je zult de waarde van een familieopstelling het meest ontdekken als je:

 • Openstaat voor nieuwe ervaringen en inzichten. Los van je verwachtingen of eigen gedachtes. Laat je verwonderen door wat de opstelling jou laat zien en voelen.
 • Bereid bent om aan te kijken wat er in jou en jouw familiesysteem leeft.
 • Beseft dat een familieopstelling geen quick fix is. Mogelijk merk je direct na de opstelling een positieve verandering. Maar meestal kost verandering meer tijd.
 • Bereid bent om geraakt te worden en dieperliggende emoties toe te laten, zowel de fijne als de pijnlijke.
 • Bereid bent om verantwoordelijkheid te nemen over je eigen innerlijke wereld.

Hoe zit dit bij jou? Is dit jouw moment om te onderzoeken wat een familieopstelling jou brengt?

Agenda

Dit zijn de komende sessies die ik geven ga.

Momenteel geef ik geen sessies.

Rake woorden van deelnemers

Met haar systemische intuïtie daar raakt waar het nodig lijkt te zijn

Jet is een deskundige, liefdevolle, respectvolle en integere opsteller die met haar systemische intuïtie daar raakt waar het nodig lijkt te zijn. Die datgene raakt dat geraakt wil worden en die voelt waar de aandacht naartoe mag gaan, zonder het geheel uit het oog te verliezen. Dank je wel lieve Jet, voor het mooie werk dat je doet. - Gerdien

Uit haar hart, in mijn hart

Wat mij raakt in Jet is de verbinding die ik met haar ervaar, nog voor we een woord gesproken hebben. Ze spreekt de taal van het hart, voor al het andere. In die veilige verbinding weet ze verrassende vragen te stellen. Uit haar hart, in mijn hart. Ik voel me aangeraakt in de essentie van wie ik ben. Zo hervond ik op haar initiatief een belangrijk deel van mezelf, waar ik vervreemd van was geraakt en heel lang een hekel aan heb gehad. Dat deel omarmen en me er écht mee verbinden heeft me veel zelfliefde gegeven. - Hilde

Echte transformatie ervaren

Woow!! Wat een geweldige plek om een familie opstelling te doen. Jet is iemand die met zoveel structuur en tegelijkertijd intuitie werkt, dat ze een enorm veilige omgeving creëert. Ze weet precies waar de focus op moet liggen om de diepte in te gaan en echte transformatie te ervaren. Zeker aan te raden. Ik doe vanaf nu al mijn opstellingen bij haar <3. - Ruben