Notice: Function WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/deb133380/domains/raakbaar.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5835

Delen is helen

LEES HIERONDER DE RAKE VERHALEN

Het waren deze woorden van Brené Brown die mij inspireerden het achterste van mijn tong te laten zien. Ik begon expressie te geven aan mijn ‘fijn’ én ‘pijn’ momenten. Ik startte met het schrijven en delen van mijn dagelijkse gevoelens, overpeinzingen en inzichten. Beetje bij beetje begon ik de realiteit onder ogen te zien, te waarderen, ervan te leren en te groeien. Ik ontdekte dat dáár de schoonheid en kracht inzit. Sindsdien vind ik het bevrijdend ook de moeilijke momenten te delen.

Naast mijn eigen ervaringen, zet ik ook jouw ervaring naar aanleiding van een opstelling op papier. Ook hier geven de aaneengeregen woorden net dat beetje extra inzicht, het brengt je terug naar hetgeen je hebt mogen ervaren en geeft je de gelegenheid hier keer op keer nieuwe leer uit te trekken.

Het schrijven over jouw - en mijn ervaringen, is mijn manier om iedereen aan te moedigen tot raakbaarheid en de werkelijke verhalen een podium te geven. Het delen van onze binnenwereld heelt niet alleen onszelf, maar ook de ander. Het verbindt ons met elkaar. Het is dan ook niet voor niks één van de oudste vormen van genezing.

Ik ben daarom benieuwd of je raakvlakken leest in deze rake verhalen, ook wel blogs genoemd.

'WE HEBBEN EEN VOORKEUR VOOR VERHALEN OVER VALLEN EN OPSTAAN DIE INSPIREREND EN OPGESMUKT ZIJN'

- Brené Brown

Saudade Saudade 2 November 2020
Fuck it! Fuck it! 8 September 2020

Wat raakt jou?

Boek een opstelling

×

Stel hier je vraag

× Stel hier je vraag