Notice: Function WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/deb133380/domains/raakbaar.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5835

Innerlijk vrij en bewust leven

Lees hieronder wat mij raakt

Van wegrakingen naar raakbaarheid

In 2017 kreeg Jet van de een op de andere dag 'uitval'. Wegrakingen. Ze had het gevoel dat ze liep, maar ze kwam geen meter vooruit. Het zette haar leven op de kop. 'Het' werd door de reguliere circuit FNS genoemd, voluit functionele neurologische stoornis. Jet raakte hierdoor 100% arbeidsongeschikt.

Ze werkte als pleegzorgbegeleider en kwam nu zelf aan de andere kant van de tafel terecht. Als cliënt ervoer ze veel hoofd-tot hoofd gesprekken. Ze wilde juist de signalen van haar lichaam blijven volgen en onderzoeken. Haar wegrakingen werden de weg naar binnen. Ze vond haar weg terug in de natuur en in systemisch werken. Dichtbij haar natuur: haar intuïtie en bewust - zijn.

Het onderzoeken 'waarom is dit wat mij zo raakt?' is haar werk geworden. 'Waarin je geraakt wordt, kunnen soms je diepste behoeften of diepste pijn liggen. En niet zelden houdt dit verband met je familiesysteem.' Het mogen begeleiden van familieopstellingen is hetgeen haar nu vervuld. 'Het begeleiden vraagt afgestemd zijn, aanwezigheid. En dan is het leven ten volste te ervaren.'

'Ze laat de liefde weer stromen, daar waar hij is gestokt'

Hug,

Jet

Mijn innerlijke schoonmaak

De enige weg, is de weg naar binnen

Ik ben mij er terdege van bewust dat de mate van aanwezigheid in en de verbinding met mijzelf van groots belang is om jou te kunnen begeleiden bij jouw innerlijk werk. Zodat wat ik doorgeef doorleefd is. Ik blijf de weg naar binnen doorlopen, ook middels opleidingen, trainingen en workshops die ik blijf volgen. Dit is een selectie van wat ik de afgelopen jaren heb gedaan:

2021

Toptraject - deelnemer & medecoach

Het Toptraject van Light Your Life bestaat uit veel onderzoek op je systemische context, je mentale blauwe plekken, de reacties die hieruit zijn voortgekomen én handvatten om hiermee aan de slag te gaan. In een kleine groep zijn we een jaar met de seizoenen mee in de natuur aan de slag gegaan met systemische oefeningen en opstellingen. Vanuit deze systemische benadering is er gewerkt aan rust in jezelf, naar rust in je omgeving, naar rust in de wereld.

In 2021 was ik deelnemer om vervolgens in 2022 en 2023 medecoach te zijn.

2020

Basis en gevorderden training systemisch werken in de natuur

Tijdens deze training van Light Your Life leerde ik de basis principes van het systemisch werken en om te gaan met wat de natuur te bieden heeft in systemische oefeningen.

Thema’s die langs gekomen zijn:
-Framing, plek innemen, innerlijk beeld van het systeem van herkomst, teruggave, balans van geven en nemen, opstellen m.b.v. materiaal uit de natuur en invoelen op verschillende plekken.

2018

Jaarprogramma 365 Dagen Succesvol

Een jaar lang werk je vanuit de bewezen 365 methodiek aan je mindset, je relaties, werk en je financiële situatie. Onderdelen die o.a. aan bod zijn gekomen: The Work van Brené Brown, Familieopstellingen, Systemische oefeningen, Ademsessies & IJsbaden.

Wil je meer weten over wat mij raakt?

Lees dan mijn dagelijkse 'fijn' en 'pijn' momenten in de rake verhalen.

Lees hier rake blogs

×

Stel hier je vraag

× Stel hier je vraag